IOAN BOCA FOTOGRAF NUNTA

Acesta este blogul personal pentru fotografie de nunta.Aici puteti gasi cele mai recente fotografii de nunta,albume foto de nunta si multe altele.

TRASH THE DRESS - Partea a II-a



                                
                            CONCEPT
    Un fotograf din LAS VEGAS, JOHN MICHAEL COOPER, in anul 2001, a inventat acest nou trend, pe motiv ca doreste sa creeze niste imagini extraordinare, in care sa contrasteze eleganta miresei cu diverse locatii neobisnuite.
    “Ideea era sa aplicam idei din moda si cinema pentru fotografiile de nunta, ducand miresele in locatii mai neobisnuite. Nici nu mi-a trecut prin minte ca va deveni atat de populara aceasta practica.”
    Initiatorul acestui concept sustine ca “este fantastic ca oamenii isi asuma si niste riscuri in legatura cu fotografiile de nunta. In urma cu zece ani nu puteai convinge o mireasa sa paseasca pe iarba. Acum se rostogolesc chiar si in noroi pentru o fotografie reusita.”
    Enciclopedia WIKIPEDIA spune ca ideea de a “TRASH”-ui rochia de mireasa dateaza de prin anul 1998 cand in serialul SUNSET BEACH a fost filmata o scena in care MEG CUMMINGS a intrat imbracata in ocean pentru a-si distruge rochia.

No Response to "TRASH THE DRESS - Partea a II-a"

Trimiteți un comentariu