IOAN BOCA FOTOGRAF NUNTA

Acesta este blogul personal pentru fotografie de nunta.Aici puteti gasi cele mai recente fotografii de nunta,albume foto de nunta si multe altele.

TRASH THE DRESS - Partea I

                  INTRODUCERE
    Unele rochii de mireasa costa o avere si, dupa ce vad lumina “zilei de nunta”, se ascund intr-un sifonier pentru a nu mai fi vazute niciodata in public. Altele mai indraznete aleg sa-si faca o iesire din scena mai fastuoasa. Tot mai multe mirese curajoase aleg sa “rupa” traditia de a pune la pastrare in dulap rochia purtata in ziua nuntii si imbratiseaza ideea de “TRASH THE DRESS” – distruge rochia.
    Ideea este simpla: in loc sa lase rochia sa se deterioreze incet dar sigur intr-un dulap, femeile o imbraca din nou, pentru o sesiune foto in cursul careia rochia este – mai mult sau mai putin - distrusa, iar doamna respectiva ramane cu un album de fotografii memorabil.


     Noua "moda" le-a fost pe plac femeilor nemultumite de faptul ca, o data purtata, rochia de mireasa isi pierde valoarea si interesul. YVONNE BARRETT, designer de bijuterii, s-a casatorit in noiembrie 2006 si si-a "distrus" rochia de mireasa la ferma sotului ei, din NORFOLK.
    "Fotograful de la nunta mea mi-a sugerat asta si m-am gandit ca este o idee grozava. M-am simtit foarte bine in rochia de mireasa, asa ca am dorit sa o mai imbrac o data. Inainte de nunta, eram foarte preocupata de rochie, nu cumva sa o patez, insa dupa aceea si-a pierdut cumva valoarea. Si-a facut treaba si nu eram atasata sentimental de ea. Prietenii si familia au fost socati cand le-am spus ca intentionez sa o distrug."
    Cred ca toti avem ideea asta, ca rochia de mireasa este oarecum sacra - a povestit ea. Sedinta foto a fost neconventionala: imbracata in rochia de mireasa IVONNE a mers de-a lungul pajistii, a mangaiat vacile si oile, s-a scaldat intr-un parau.
    Alte mirese duc "distrugerea" la extrem, altele prefera sa fie fotografiate desculte pe plaja, cocotate intr-un copac sau intinse pe podea.

No Response to "TRASH THE DRESS - Partea I"

Trimiteți un comentariu